Opskrifter med muslinger og østers

opskriftsamlingen Skaldyr fra Limfjorden kan du finde følgende opskrifter:

  1. Østerssuppe med persille og spinat
  2. Dampede blåmuslinger med hvedeøl, porrer og dild
  3. En dejlig mættende salat
  4. Muslinger i dampet øl og most
  5. Vinaigrette og dip til østers naturel
  6. Østers friteret i øldej med østersmayonnaise
  7. Syltede blåmuslinger
  8. Dampede røgede muslinger
  9. Limfjordsøsters med sprængt lammetunge, saltbagt selleri og skum af fåreost
  10. Limfjordsøsters med svinetunge, hvide asparges og pocheret æg
  11. Brændende kærlighed (østers-svinenakke- kålpølse-løg)
  12. Dampede muslinger med øl, fennikel, tomat, hvidløg og persille
  13. Spinat muslingesuppe med salat af perlebyg, muslinger, syltede rødløg og kørvel
  14. Perlebyg ”otto” med muslinger, persillerod, æble, skalotteløg og persille
  15. Tarteletter med muslinger, selleri, gulerod og brøndkarse
  16. Sommersalat med muslinger, agurk, radise, rygeost og sprøde kartofler
  17. Saltbagt selleri med brunet smør, muslinger, syltede grønne hyldebær og persille
  18. Bagt rødbeder vendt med muslingevinaigrette, dild og peberrod
  19. Kartofler vendt med musling blanquette, muslinger, sprødt rugbrød og karse
  20. Muslinger i egen gelé og salat med mandler
  21. Muslingekroketter med peberrod
  22. Muslinger escabeche
  23. ”Ristotto” af jordskokker med muslinger og salvie
  24. Gule ærter som sifon med muslinger
  25. Østers med dild og æbler
  26. Østers, caviar og vodka
  27. Frittede østers med remoulade
  28. Østers med grønlangkål, fedtegrever og havgus
  29. Østers og tatar
  30. Pocheret østers og torsk med estragon
  31. Muslinger med bagte tomater, purløg og æggecreme
  32. Musling-’bygotto’ med vesterhavsost, porre, gulerod og timian
  33. Muslinger og fennikel med ristet bacon og citron
  34. Muslinger i øl med selleri, rapsmajo og kommen
  35. Muslinger i røget persillesuppe med bagt hvidløg og sprødt brød
  36. Bagte persillerødder vendt med salsa på kål, hasselnød, citron skal og persille
  37. Stegt marineret svinemørbrad med græskar, kastanje og pærer
  38. Bagte porrer med flæk ærter, timian og pærer

Download opskriftsamlingen Skaldyr fra Limfjorden

 

http://www.skaldyrcenter.aqua.dtu.dk/info/info-til-fiskehandlere/opskrifter
15 DECEMBER 2017